• Gratis verzending*
  • Gratis retourneren*
  • Snelle verzendingen
menu

Ruilen en retourneren

In het geval dat het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het tot 14 dagen na levertijd retourneren. Bij uw bestelling ontvangt u een retourformulier. Vul dit formulier in en voeg het bij de bestelling. Op de DHL Return Portal kunt u een verzendlabel aanmaken en uitprinten. Vervolgens kunt u uw bestelling afleveren bij een DHL parcelshop. Kijk op http://dhlparcelshop.nl/ wat voor u de dichtstbijzijnde locatie is. Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen storten wij het bedrag weer terug op uw rekening.

Let op! Betreft het een artikel uit de sale, dan is retourneren niet gratis. In dit geval brengen wij €3,95 in rekening. Dit houden we in van het bedrag dat wij u nog verschuldigd zijn.

Bij een eventuele schade aan de retourzending of een ongefrankeerde zending hebben wij de mogelijkheid om hiervoor kosten in rekening te brengen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan dan hebben wij de mogelijkheid om deze waardevermindering in rekening te brengen bij de klant.

U kunt de bestelling ook terugbrengen of ruilen in de winkel. Wij keren echter geen contant geld uit. Wanneer je besluit af te zien van de aankoop en niet te ruilen storten wij het aankoop bedrag terug op de rekening. Voor het retourneren in de winkel worden nooit kosten in rekening gebracht.

Leuke prijzen winnen? meld je hier aan!

Sluiten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een paar hippe schoenen!

 

En ontvang wekelijks informatie over de new arrivals, trends en aanbiedingen van Mikki Shoes!

Deel dit bericht met je vrienden
Share of Tweet: