Gratis verzending vanaf €50,-

Winkelmandje (mini)

Ruilen & Retourneren

 

Kan ik producten van Mikkishoes retourneren?

Ja, u heeft recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen een bestelling van Mikkishoes te retourneren. Deze termijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het goed fysiek in bezit heeft gekregen. Breng ons binnen deze 14 dagen op de hoogte van de retourzending (telefonisch of  via e-mail) óf maak gebruik van het bijgevoegde retourformulier. Mikkishoes neemt de kosten van een retourzending voor rekening, tenzij het een sale product betreft. Bij sale producten wordt €3,95 ingehouden van het bedrag dat wij u verschuldigd zijn. Bij eventuele schade aan de retourzending óf een ongefrankeerde zending kunnen wij de kosten hiervoor in rekening brengen bij de klant. Zie de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Klik op de button hieronder om een retourlabel voor uw bestelling aan te maken. Print het label uit en plak deze op het pakketje. Vervolgens kunt u uw retourpakket afleveren bij een DHL parcelshop. Kijk op http://dhlparcelshop.nl/ wat voor u de dichtstbijzijnde locatie is. Zodra het pakket bij ons retour is ontvangen, storten wij het bedrag binnen uiterlijk 14 werkdagen terug op uw rekening.

 

(Zie hieronder een voorbeeld van het retourformulier. Let op, vul hier uw eigen contactgegevens en adres in, vul bij het aantal kilo's 2 in én JA bij "Is het pakje kleiner dan 80 * 50 cm / 150 liter ?")

Retourinstructies Mikkishoes

Ik heb kort geleden een bestelling geplaatst en nu zijn deze producten afgeprijsd, heb ik recht op verrekening?

Helaas heeft u in dit geval geen recht op een tegemoetkoming. Een afprijzing vindt plaats wanneer een product niet is verkocht binnen het verkoopseizoen en wordt daarom tegen een verlaagde prijs aangeboden. Houd onze sale pagina in de gaten voor mooie aanbiedingen.

Is het mogelijk om mijn bestelling zelf terug te brengen?

U kunt de bestelling terugbrengen of ruilen op het volgende adres. Wij keren echter geen contant geld uit. Wanneer u besluit af te zien van de aankoop, en niet te ruilen, storten wij het aankoop bedrag terug op uw rekening. Voor het retourneren in de winkel worden nooit kosten in rekening gebracht.

Mikkishoes
Grotestraat 275
5141 JT Waalwijk