Gratis verzending vanaf €50,-

Winkelwagen
Mini Cart

Over Mikkishoes

Bij Mikkishoes wordt u nog op de ouderwets gezellige en persoonlijke manier van advies voorzien door onze zeer deskundige medewerksters. In een ongedwongen sfeer kunt u hier ook rustig rondkijken wat de laatste nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van dames- , heren- en kinderschoenmode. Mikki Pinocchio selecteert continue haar merken op basis van de laatste trends uit Italië, waar een hele grote basis ligt in vele opzichten. Dit vertaalt zich prima in de collectie, die hierdoor verrassend, vernieuwend en toch heel toegankelijk is.

 

Dames: In onze sfeervolle winkels vind je exclusieve labels als HOGAN en AGL, maar ook met een kleiner budget kun je bij ons terecht voor mooie, hippe schoenen, sneakers en laarzen.

Vaak nét even iets anders, schoenen die je look juist dat ene topaccent geven. En natuurlijk kunt u ook uit onze collectie een bijpassende ceintuur of tas kiezen.

Wij voeren o.a. de merken HIP Shoestyle for womenUNISAP448Primabase en Lola Cruz

 

Daarnaast tref je bij ons een enorm aanbod van kinderschoenen aan. Van klassiek tot sportief in een grote variatie aan kleuren. Kortom: voor ieder wat wils.

Het is soms nog moeilijk kiezen uit de meer dan 100 diverse modellen per maat (18-41), maar met ons deskundige advies en onze vriendelijke hulp, moet dat zeker lukken.

Een greep uit het merkenpakket voor de kinderen: HIP Shoe StyleShoesmeGioseppoPinocchioMunich en New Balance.

Kom naar binnen en laat je verrassen door ons enorme aanbod aan kinderschoenen.

 

Via deze website en onze Facebook pagina houden we u op de hoogte van alle nieuwtjes en acties.

Wij ontvangen u graag in onze winkels in Waalwijk voor een persoonlijk advies of u shopt onze collectie 24/7 online op www.mikkishoes.nl.