Gratis verzending vanaf €50,-

Winkelmandje (mini)
Sendra

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Sendra Laarzen

 

Sendra boots en belts een begrip onder de liefhebbers van country en westernstijl! Een merk dat door een groot aantal consumenten en fans (op handen) gedragen wordt. Een label van alle tijden maar zeker van deze tijd…

Sendra is authentiek, origineel, durabel en kwalitatief hoogstaand. 

De Sendra bootsfabriek bestaat al meer dan 100 jaar. De laarzen en riemen worden handgemaakt in Almanse in Spanje. Met maar liefst 330 handelingen aan een paar Sendra boots kan men met recht zeggen dat aan de fabricage alle liefde, aandacht en tijd wordt besteed!

Met een Sendra boot of belt uit  het beste leer en met de meest originele uitstraling koopt u een product dat u jarenlang met veel plezier zult dragen en al gauw tot uw favorieten zal behoren. Daarmee met recht een duurzaam paar schoenen of riem.

Cowboyboots zoals alleen Sendra die maakt, zijn van alle tijden en altijd modieus en comfortabel. Het mooiste leer voor bovenwerk en zool garandeert een ongeevenaard draag- en  loopcomfort.

Op dit moment veel gezien op de catwalk…bijvoorbeeld in combinatie met een lange zwierige jurk.! Succes verzekerd bij de Cowboys…en altijd modisch up to date.

Sluit u aan bij de grote schare fans en wordt ook duurzaam drager van dit iconische westernmerk!